Tablet Penjagaan Bersama Vegetarian Natural Pet 3-dalam-1

 • Formula veterinar hypoallergenic 3-dalam-1
 • Vegetarian Glucosamine membantu membina semula tulang rawan sendi
 • Celadrin® menyediakan pelinciran sendi berterusan
 • Methylsulfonylmethane (MSM) melegakan kesakitan, keradangan dan kekakuan sendi
 • Tidak menyebabkan wabak kulit atau sensitiviti makanan
 • Sesuai untuk pencinta haiwan peliharaan vegetarian dan haiwan peliharaan mereka
 • Saiz : 60 Tablet

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Ini glucosamine vegetarian untuk anjing formula hypoallergenic mengandungi 100% bukan kerang, Glucosamine yang diperolehi bukan haiwan yang sesuai untuk vegetarian dan haiwan peliharaan yang alah kepada kerang atau makanan laut. Kebanyakan Glucosamine yang terdapat di pasaran berasal dari chitin yang diekstrak dari kerang dan tidak sesuai untuk haiwan peliharaan yang sensitif terhadap kerang atau makanan laut kerana ia boleh menyebabkan alahan makanan yang boleh mencetuskan kegatalan kulit atau masalah pencernaan.

glucosamine vegetarian kami untuk anjing adalah blok bangunan asas untuk sendi yang sihat. Oleh itu, ia merangsang sintesis proteoglycan dan membantu dalam penjanaan semula tulang rawan. Ia mempunyai kesan anti-radang ringan dan membantu melegakan sakit sendi. Ia juga membantu menggalakkan pengeluaran Asid Hyaluronik, komponen utama cecair sinovial dan matriks kulit dan tulang rawan.

Celadrin® dari NP vegetarian glucosamine untuk anjing adalah pelincir selular yang memberikan kelegaan sendi yang cepat dan tahan lama dan membantu meningkatkan kesihatan sendi dan keupayaan fungsian secara keseluruhan. Ia telah ditunjukkan secara klinikal untuk mengurangkan kesakitan. Juga keradangan tanpa kesan sampingan berbahaya yang berkaitan dengan kortikosteroid. Yang termasuk ubat anti-radang bukan steroid (NSAID) seperti ulser perut dan masalah buah pinggang.

Glucosamine Terbaik untuk Anjing

Methylsulfonylmethane (MSM) adalah agen antioksidan dan anti-radang yang kuat. Ia melegakan sakit sendi, keradangan dan kekakuan untuk meningkatkan mobiliti dan fleksibiliti sendi.

Oleh itu, glucosamine vegetarian untuk anjing adalah molekul besar yang perlu menjana semula tulang rawan. MSM adalah molekul kecil, menyediakan pada dasarnya sulfur untuk ikatan yang menghubungkan rantai sebatian yang lebih besar. Kajian telah menunjukkan kesan sinergi antara kedua-dua bahan ini dan ia membantu mempercepatkan pembaikan dan penjanaan semula sendi.

Faedah glucosamine vegetarian untuk anjing. Glucosamine adalah blok bangunan penting untuk tulang rawan, tendon, dan sendi. Suplemen ini membantu melegakan sakit sendi dan kekakuan pada manusia. Walau bagaimanapun, ia juga boleh digunakan untuk merawat sakit sendi pada anjing juga. Di sinilah tablet penjagaan bersama NP Vegetarian 3-dalam-1.

 • Melegakan sakit sendi, keradangan dan kekakuan;
 • Memperkukuhkan struktur bersama untuk meningkatkan fungsi dan fleksibiliti bersama;
 • Membina semula tulang rawan sendi untuk kusyen sendi yang lebih baik;
 • Menggalakkan pembentukan ligamen dan tendon yang sihat;
 • Mencegah kemerosotan sendi; Dan
 • Menggalakkan kesihatan sendi yang optimum.

Bahan Aktif

 1. Glucosamine HCl 1000mg
 2. Celadrin® 200mg
 3. Methylsulfonylmethane (MSM) 200mg

Bahan-bahan Lain

  1. Microcrystalline Cellulose
  2. Magnesium Aluminium Silikat
  3. Crospovidone
  4. Penambah Perisa
  5. Copovidone
  6. Croscarmellose Sodium
  7. Magnesium Stearate
  8. Silikon Dioksida.

Sesuai untuk semua baka anjing dan kucing. Dos harian yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan.

Berat badan

Tablet
Anjing kecil atau kucing (di bawah 5kg) 1/2 tablet
Anjing sederhana (di bawah 20kg) 1 tablet
Anjing besar (di atas 20kg) 1 hingga 11/2 tablet

Makanan tambahan ini boleh ditaburkan dan dicampur dengan makanan haiwan peliharaan pilihan.

Dalam masa 1 hingga 2 minggu, anda akan melihat peningkatan secara beransur-ansur apabila haiwan kesayangan anda menjadi lebih selesa untuk melakukan aktiviti harian mereka seperti berjalan, berlari dan memanjat tangga. Setelah penambahbaikan diperhatikan, teruskan dengan suplemen ini untuk mengekalkan sendi yang sihat dan untuk mengelakkan kerosakan selanjutnya pada sendi akibat haus dan lusuh.

Ia sesuai untuk haiwan peliharaan diabetes apabila diambil di bawah pengawasan doktor haiwan.