Cecair Penjagaan Bersama Muktamad

 • Formula sinergi 4-dalam-1 untuk kesihatan sendi yang optimum dan perlindungan terhadap haus dan lusuh
 • Celadrin® untuk pelinciran sendi berterusan
 • Ketulenan tinggi Glucosamine dan berat molekul rendah Chondroitin Sulphate membantu membina semula tulang rawan yang rosak dan mencegah kemerosotan
 • Asid Hyaluronik berat molekul tinggi melindungi sendi daripada penggunaan berlebihan dan kejutan
 • Saiz : 300ml

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Suplemen bersama terbaik untuk anjing yang dirumus khas ini menggabungkan 4 bahan aktif yang luar biasa. Suplemen bersama ini telah diterima secara klinikal untuk menjadi sangat bermanfaat dalam penyelenggaraan sendi yang sihat dan untuk perlindungan terhadap kemerosotan tulang rawan selanjutnya.

Celadrin® ialah pelincir selular yang menamakan suplemen bersama terbaik untuk anjing. Ia memberikan kelegaan sendi yang cepat dan tahan lama dan membantu meningkatkan kesihatan sendi dan keupayaan fungsian secara keseluruhan.

Suplemen sendi terbaik untuk anjing dilengkapi dengan manfaat klinikal penuh Glucosamine dan Chondroitin telah mantap dalam banyak kajian saintifik yang menunjukkan bahawa bahan-bahan ini boleh melegakan sakit sendi dan boleh membantu membalikkan kemerosotan sendi.

Potensi tinggi dan berat molekul tinggi Asid Hyaluronik memberikan pelinciran sendi yang lebih baik, penyerapan kejutan dan mungkin kesan anti-radang yang lebih besar. Tambahan pula, Asid Hyaluronik ini juga telah digunakan secara klinikal oleh banyak VET.

Formula penjagaan sendi yang lengkap ini bukan sahaja memberikan kelegaan kesakitan yang berkesan dan menggalakkan sendi yang sihat, ia tidak mempunyai kesan sampingan yang berkaitan dengan kortikosteroid dan ubat anti-radang bukan steroid (NSAID) seperti ulser perut dan masalah buah pinggang.

Cecair kekuatan maksimum ini memberikan dos berkesan tertinggi untuk memastikan bioavailabiliti yang unggul dan penyerapan yang lebih cepat ke dalam badan.

Ultimate Joint Care Liquid sesuai untuk haiwan peliharaan dengan keadaan yang datang dengan osteoartritis (penyakit sendi degeneratif). Juga arthritis traumatik, artritis reumatoid, osteochondrosis, arthritis septik (artritis infeksi), kecederaan sendi, displasia pinggul atau siku. Dan kehelan pinggul atau lutut.

Suplemen Bersama Terbaik untuk Anjing

Suplemen sendi untuk anjing biasanya digunakan untuk membantu mengurangkan kesakitan dan ketidakselesaan yang berkaitan dengan arthritis. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa tidak semua suplemen bersama adalah sama. Terdapat banyak jenis suplemen bersama di pasaran. Yang menyukarkan untuk menentukan mana yang terbaik untuk anjing anda. Doktor haiwan anda boleh membantu anda memilih suplemen yang sesuai untuk keperluan khusus anjing anda. . Dengan beberapa suplemen sendi, anjing mesti berhati-hati untuk tidak makan terlalu banyak suplemen. Kecuali suplemen haiwan kesayangan kami dan dengan anjing lain hanya perlu membahagikan jumlah harian yang disyorkan dalam dua atau tiga dos. Terdapat pelbagai jenis suplemen bersama untuk orang di pasaran. Suplemen bersama mengandungi bahan semula jadi seperti glucosamine.

 • Mengekalkan sendi yang sihat
 • Melegakan sakit sendi dan keradangan
 • Membina semula tulang rawan bersama
 • Meningkatkan fungsi dan keupayaan bersama
 • Melindungi sendi daripada kemerosotan atau penggunaan berlebihan
 • Sediakan pelinciran sendi yang lebih baik dan penyerapan kejutan

Bahan Aktif

 1. Celadrin® 200mg
 2. Glucosamine HCl 500mg
 3. Chondroitin Sulphate 200mg
 4. Asid Hyaluronik 20mg

Bahan-bahan Lain

 1. Air yang Disucikan
 2. Sorbitol
 3. Microcrystalline Cellulose
 4. Gusi Xanthan
 5. Minyak Kastor Terhidrogenasi
 6. Sodium Citrate
 7. Methyl Hydroxybenzoate
 8. Sodium Benzoate
 9. Penambah Perisa
 10. Asid sitrik
 11. Sucralose
 12. Propyl Hydroxybenzoate.

Sesuai untuk semua baka anjing dan kucing. Dos yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan.

Berat badan Dos Harian
Di bawah 10kg 5ml
10 hingga 20kg 10ml
20 hingga 30kg 15ml
Melebihi 30kg 20ml

Dos harian boleh ditingkatkan untuk kes-kes yang lebih teruk. Ia juga sesuai untuk haiwan peliharaan diabetes.