Tablet Penjagaan Bersama Muktamad

 • Formula sinergi 4-dalam-1 untuk kesihatan sendi yang optimum dan perlindungan terhadap haus dan lusuh
 • Celadrin® untuk pelinciran sendi berterusan
 • Ketulenan tinggi Glucosamine dan berat molekul rendah Chondroitin Sulphate membantu membina semula tulang rawan yang rosak dan mencegah kemerosotan
 • Asid Hyaluronik berat molekul tinggi melindungi sendi daripada penggunaan berlebihan dan kejutan
 • Saiz : 200 Tablet

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

glucosamine terbaik untuk anjing suplemen yang dirumus khas menggabungkan 4 bahan aktif yang luar biasa yang telah terbukti secara klinikal sangat bermanfaat dalam penyelenggaraan sendi yang sihat dan untuk perlindungan terhadap kemerosotan tulang rawan selanjutnya.

Celadrin® ialah glucosamine terbaik untuk pelincir scellular anjing yang memberikan kelegaan sendi yang cepat dan tahan lama dan membantu meningkatkan kesihatan sendi dan keupayaan berfungsi secara keseluruhan.

Manfaat klinikal penuh glucosamine terbaik untuk anjing ialah Glucosamine dan Chondroitin sangat terkenal. Dalam banyak kajian saintifik dan menunjukkan bahawa bahan-bahan ini boleh melegakan sakit sendi dan boleh membantu untuk membalikkan kemerosotan sendi.

Potensi tinggi dan berat molekul tinggi Asid Hyaluronik memberikan pelinciran sendi yang lebih baik, penyerapan kejutan dan mungkin kesan anti-radang yang lebih besar. Tambahan pula, Asid Hyaluronik ini juga telah klinikal secara lisan.

Glucosamine Terbaik untuk Anjing

Formula penjagaan sendi yang lengkap ini bukan sahaja memberikan kelegaan kesakitan yang berkesan dan menggalakkan sendi yang sihat. Ia tidak mempunyai kesan sampingan yang berkaitan dengan kortikosteroid. Dan ubat anti-radang bukan steroid (NSAID) seperti ulser perut dan masalah buah pinggang.

Formula kekuatan maksimum ini disertakan dengan glucosamine terbaik kami untuk anjing dan memberikan dos berkesan tertinggi untuk memastikan bioavailabiliti yang unggul dan hasil yang lebih cepat.

Tablet Penjagaan Sendi Muktamad sesuai untuk haiwan peliharaan dengan keadaan dengan osteoartritis (penyakit sendi degeneratif), arthritis traumatik. Juga artritis reumatoid, osteochondrosis, arthritis septik (artritis infeksi), kecederaan sendi, displasia pinggul atau siku dan kehelan pinggul atau lutut.

Glucosamine untuk anjing adalah cara terbaik untuk memastikan anak anjing anda gembira dan sihat. Selain daripada ini, ia boleh membantu dengan sendi mereka dan memberi mereka rangsangan tenaga.

Adalah penting untuk mengetahui bahawa suplemen haiwan peliharaan ini bukan penawar. Ia tidak akan berfungsi pada semua anjing di luar sana, tetapi ia telah dapat membantu ramai anjing menjalani kehidupan yang lebih baik.

Suplemen sendi untuk anjing boleh menjadi idea yang bagus jika anjing anda mengalami sakit sendi atau kekakuan. Tetapi anda harus tahu bahawa tidak semua makanan tambahan adalah sama. Ada yang lebih berkesan daripada yang lain.

Cara terbaik untuk mencari suplemen yang baik ialah menggunakan glucosamine terbaik kami untuk Tablet Penjagaan Bersama Ultimate anjing.

 • Mengekalkan sendi yang sihat
 • Melegakan sakit sendi dan keradangan
 • Membina semula tulang rawan bersama
 • Meningkatkan fungsi dan keupayaan bersama
 • Melindungi sendi daripada kemerosotan atau penggunaan berlebihan
 • Sediakan pelinciran sendi yang lebih baik dan penyerapan kejutan

Bahan Aktif

 1. Celadrin® 200mg
 2. Glucosamine HCl 500mg
 3. Chondroitin Sulphate 200mg
 4. Asid Hyaluronik 20mg

Bahan-bahan Lain

 1. Isomalt
 2. Perisa Sayuran
 3. Microcrystalline Cellulose
 4. Penambah Perisa
 5. Magnesium Aluminium Silikat
 6. Copovidone
 7. Crospovidone
 8. Croscarmellose Sodium
 9. Magnesium Stearate

Sesuai untuk semua baka anjing dan kucing. Dos yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan.

Berat badan Dos Harian
Anjing atau kucing kecil (Di bawah 10kg) 1 Tablet
Anjing sederhana (10 hingga 20kg) 2 Tablet
Anjing besar (20 hingga 30kg) 3 Tablet
Anjing gergasi (Di atas 30kg) 4 Tablet

Dos harian boleh ditingkatkan untuk kes-kes yang lebih teruk. Ia juga sesuai untuk haiwan peliharaan diabetes.