Natural Pet Super Multi dengan Glucosamine Serbuk

 • Formula sinergi 4-dalam-1 untuk kesihatan sendi yang optimum dan perlindungan terhadap haus dan lusuh
 • Celadrin® untuk pelinciran sendi berterusan
 • Ketulenan tinggi Glucosamine dan berat molekul rendah Chondroitin Sulphate membantu membina semula tulang rawan yang rosak dan mencegah kemerosotan
 • Asid Hyaluronik berat molekul tinggi melindungi sendi daripada penggunaan berlebihan dan kejutan

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Formula unik ini suplemen terbaik untuk anjing memastikan anjing dan kucing anda mendapat semua vitamin penting. Termasuk mineral, asid amino, asid lemak penting dan probiotik untuk meningkatkan kesihatan mental dan fizikal mereka.

Ia menggabungkan dengan Glucosamine, suplemen kami untuk anjing, bahan pembaikan dan perlindungan sendi penting yang telah membantu meningkatkan mobiliti dan memulihkan fleksibiliti. Glucosamine adalah penting untuk badan dan merupakan blok bangunan asas untuk molekul khusus yang dikenali sebagai glikosaminoglycans, yang penting untuk perkembangan tulang rawan, tulang, tendon, ligamen, kuku, rambut dan kulit.

Suplemen terbaik kami untuk anjing digunakan untuk melegakan sakit sendi dan melindungi daripada kemerosotan jangka panjang sendi dengan membantu merangsang pertumbuhan tulang rawan. Glucosamine adalah penting untuk mengekalkan keanjalan, kekuatan dan daya tahan tulang rawan dalam sendi. Dalam menyokong tulang rawan dan tisu penghubung lain, suplemen untuk anjing meningkatkan pengeluaran Asid Hyaluronik dan meningkatkan tindakan anti-radang molekul ini. Tambahan pula, ia boleh meningkatkan sintesis kolagen dan membolehkan pembaikan sendi dan kulit yang rosak.

Suplemen Terbaik untuk Anjing

Asid lemak penting adalah penting untuk kesihatan seperti vitamin dan mineral. Mereka adalah blok bangunan untuk prostaglandin yang membantu mengawal hormon, sistem imun, sistem saraf dan fungsi kardiovaskular.

Asid lemak penting mengurangkan pengeluaran berlebihan sebatian keradangan. Yang juga berguna dalam kawalan keradangan pada sendi dan otot. Kesan ini boleh mengurangkan kesakitan dan meningkatkan kemudahan pergerakan. Mengapa? membantu memberikan kelegaan yang sangat diperlukan terutamanya untuk anjing atau kucing dengan arthritis atau pulih daripada kecederaan.

Probiotik meningkatkan penghadaman makanan dengan menghasilkan enzim yang berguna dan juga meningkatkan penyerapan nutrien ke dalam badan. Probiotik membantu melindungi tubuh daripada jangkitan dan penyakit. Juga boleh menghasilkan agen merangsang sistem imun untuk meningkatkan sistem imun semula jadi badan.

Gabungan nutrien dan suplemen penting untuk anjing ini sangat bermanfaat untuk memastikan kesihatan yang optimum dan juga menggalakkan sendi sihat yang kuat untuk membolehkan anjing dan kucing anda menikmati kehidupan yang aktif.

 • Meningkatkan mobiliti bersama dan memulihkan fleksibiliti
 • Melegakan sakit sendi dan melindungi daripada kemerosotan
 • Menyokong pertumbuhan tisu dan menggalakkan pembentukan kolagen
 • Pembaikan sendi dan kulit yang rosak
 • Meningkatkan sistem imun dan melindungi daripada jangkitan
 • Memastikan daya hidup, fleksibiliti dan kesihatan yang optimum

Bahan Aktif

 1. Vitamin 31mg
 2. Mineral semulajadi 180mg
 3. Asid Amino 430mg
 4. Asid Lemak Essemtial 250mg
 5. Glucosamine HCI 500mg
 6. Probiotik 35mg

Bahan-bahan Lain

  1. Perisa Sayuran
  2. Dextrose
  3. Isomalt
  4. Inulin
  5. Silikon Dioksida
  6. Magnesium Stearate

Sesuai untuk semua baka anjing dan kucing. Untuk memastikan faedah yang optimum, dos harian yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan.

Berat badan Sachet
Di bawah 10kg 1/2 sachet
10 hingga 20kg 1 sachet
Melebihi 20kg 2 sachet

Makanan tambahan ini boleh dicampur atau ditaburkan di atas makanan. Untuk makanan kering, taburkan dengan sedikit air. Ia juga boleh dicampur dengan air, jus atau susu. Jangan campurkan dengan makanan panas, air panas atau susu suam.

Bergantung kepada keterukan masalah sendi, dos yang disyorkan boleh diberikan dua kali sehari untuk tempoh 2 hingga 4 minggu. Setelah peningkatan mobiliti secara beransur-ansur telah diperhatikan, dos awal ini dapat dikurangkan menjadi sekali sehari.