Tablet Pembersihan Pencernaan Natural Pet

 • Formula 3-dalam-1 yang unik
 • Menggalakkan pencernaan yang sihat
 • Meningkatkan pergerakan usus
 • Bantuan dalam pembersihan kolon dan pembersihan darah
 • Menghapuskan bau mulut, badan, air kencing dan bau faecal
 • Menyokong fungsi hati dan buah pinggang
 • Saiz : 30 Tablet

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Suplemen cendawan terbaik untuk anjing formula unik diperbuat daripada ekstrak cendawan champignon yang terkenal (Agaricus bisporus), klorofil dan ekstrak teh hijau (Camellia sinensis). Bahan-bahan semulajadi ini berfungsi secara sinergis untuk menggalakkan pencernaan yang sihat, meningkatkan pergerakan usus dan membersihkan badan.

Chlorophyll ialah suplemen cendawan terbaik untuk ramuan anjing membantu menggalakkan pencernaan yang sihat dengan mengekalkan flora usus dan merangsang pergerakan usus. Cendawan Champignon meningkatkan populasi bakteria berfaedah seperti Bifidobakteria spp. sambil mengurangkan populasi bakteria berbahaya seperti Clostridium spp. dalam usus. Kedua-duanya berkesan dalam meningkatkan laluan najis (bau, ketegasan, warna, bentuk) dan meminimumkan kejadian cirit-birit dan masalah sembelit.

Suplemen cendawan terbaik untuk anjing cendawan champignon dan klorofil membantu membersihkan usus besar. Dan juga darah dengan menghapuskan toksin berbahaya, dan produk sampingan kimia. Termasuk bahan-bahan busuk dalam usus dan menghalangnya daripada dimasukkan ke dalam darah. Mereka juga bertindak sebagai antioksidan untuk mengurangkan oksigen aktif dan peroksida dalam badan, dengan itu melindungi sel-sel hidup daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas dan mencegah tubuh daripada penyakit berbahaya.

Suplemen Cendawan Terbaik untuk Anjing

Chlorophyll ialah suplemen cendawan terbaik untuk anjing yang membantu meningkatkan fungsi laluan detoksifikasi hati dengan mengikat mikotoksin (contohnya aflatoxin), mengeluarkan logam berat, dan menghapuskan produk sampingan metabolik dari badan. Cendawan Champignon secara drastik mengurangkan ammonia. Tambahan pula, tahap amina dalam darah membantu mengurangkan beban fungsi pada hati dan buah pinggang.

Cendawan Champignon meneutralkan bahan penyebab bau seperti ammonia, hidrogen sulfida, amina, indole, dan skatole yang dihasilkan dalam usus. Chlorophyll dalam suplemen cendawan terbaik kami untuk anjing adalah berkesan. Mengapa? mereka mengurangkan dan menghilangkan bau mulut dan bentuk bau lain di dalam badan. Kedua-dua bahan semulajadi ini bertindak secara langsung pada punca bau yang tidak menyenangkan dengan berkesan. Ia membantu menghilangkan bau mulut, bau badan, air kencing berbau, dan najis.

Teh hijau mengandungi polifenol yang paling penting jenis flavonoid, epigallocatechin gallate (EGCG) yang merupakan antioksidan yang kuat. Sifat antimikrob semulajadi teh hijau membantu membunuh bakteria berbahaya di dalam mulut. Dan juga mencegah masalah kesihatan mulut seperti bau mulut, karies gigi, plak gigi, dan kerosakan gigi. EGCG dalam suplemen cendawan terbaik kami untuk anjing. Yang bertanggungjawab untuk kesan perlindungan teh hijau pada hati dan buah pinggang. Teh hijau menghalang aktiviti xanthine oxidase dan seterusnya mengurangkan spesies oksigen reaktif (ROS) dan pengeluaran asid urik. Kesan ini akan melambatkan perkembangan kegagalan buah pinggang dan pelbagai penyakit buah pinggang.

 • Menghapuskan nafas busuk, badan, air kencing dan bau tahi
 • Mencegah masalah kesihatan mulut, seperti bau mulut, karies gigi, plak gigi dan kerosakan gigi
 • Meningkatkan penghadaman
 • Bersihkan badan toksin berbahaya atau menyahtoksik badan
 • Menggalakkan flora usus yang sihat

Bahan Aktif

 1. Ekstrak Cendawan Champignon 200mg
 2. Serbuk Chlorophyll 40mg
 3. Ekstrak Teh Hijau 20mg

Bahan-bahan Lain

 1. Isomalt
 2. Wheat Dextrin (Soluble Fibre)
 3. Perisa Sayuran
 4. Betacyclodexxtrine
 5. Inulin (Soluble Fibre)
 6. Microcrystalline Cellulose
 7. Serbuk Liquorice
 8. Copovidone
 9. Magnesium Stearate

Sesuai untuk semua baka anjing dan kucing. Untuk memastikan faedah optimum, dos yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan.

Berat badan Dos Harian
Di bawah 10kg 1 tablet
10 hingga 20kg 2 tablet
Melebihi 20kg 3 hingga 4 tablet

Pada minggu pertama, berikan dua kali dos yang disyorkan dan kemudian kurangkan kembali kepada dos normal yang disyorkan selepas itu.

Ia boleh dihancurkan dan kemudian dicampur atau ditaburkan di atas makanan kegemaran haiwan kesayangan anda.