Formula Penjagaan Bersama Pendahuluan Cecair Natural Pet

 • Formula sinergi 4-dalam-1 untuk kesihatan sendi yang optimum dan perlindungan terhadap haus dan lusuh
 • Celadrin® untuk pelinciran sendi berterusan
 • Ketulenan tinggi Glucosamine dan berat molekul rendah Chondroitin Sulphate membantu membina semula tulang rawan yang rosak dan mencegah kemerosotan
 • Asid Hyaluronik berat molekul tinggi melindungi sendi daripada penggunaan berlebihan dan kejutan
 • Saiz:300ml

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Ini suplemen bersama terbaik untuk haiwan peliharaan suplemen yang dirumus khas. Menggabungkan 4 bahan aktif yang luar biasa yang telah terbukti secara klinikal sangat bermanfaat dalam penyelenggaraan sendi yang sihat. Dan untuk perlindungan terhadap kemerosotan tulang rawan selanjutnya.

Celadrin® adalah pelincir selular dan merupakan suplemen bersama terbaik untuk haiwan peliharaan. Yang memberikan kelegaan sendi yang cepat dan tahan lama dan membantu meningkatkan kesihatan sendi dan keupayaan fungsian secara keseluruhan. Ia telah ditunjukkan secara klinikal untuk mengurangkan kesakitan. Juga untuk keradangan tanpa kesan sampingan berbahaya yang berkaitan dengan kortikosteroid dan ubat anti-radang bukan steroid (NSAID) seperti ulser perut dan masalah buah pinggang.

Glucosamine merangsang sintesis proteoglycans dan membantu membina semula tulang rawan yang rosak. Ia melindungi sendi daripada kemerosotan selanjutnya.

Berat molekul rendah Chondroitin Sulphate dalam suplemen ini adalah jenama Chondroitin Sulphate yang paling terkenal di pasaran. Sehingga 2022 masih merupakan suplemen bersama terbaik untuk haiwan peliharaan dan digunakan dalam banyak kajian klinikal dengan keberkesanan dan bioavailabiliti yang terbukti. Ia merangsang pengeluaran kolagen dan menghalang aktiviti enzim degeneratif dalam sendi.

Manfaat klinikal penuh Glucosamine dan Chondroitin mendapat banyak maklum balas yang baik dan banyak kajian saintifik yang menunjukkan bahawa bahan-bahan ini boleh melegakan sakit sendi dan boleh membantu untuk membalikkan kemerosotan sendi.

Asid Hyaluronik berat molekul yang tinggi jauh lebih berkesan daripada Asid Hyaluronik biasa yang lain di pasaran hari ini. Asid Hyaluronik berat molekul yang tinggi memberikan pelinciran sendi yang lebih baik. Termasuk penyerapan kejutan dan mungkin kesan anti-radang yang lebih besar dan melindungi sendi daripada penggunaan berlebihan.

Suplemen bersama terbaik untuk haiwan peliharaan

Cara holistik untuk merawat masalah sendi menggunakan suplemen bersama terbaik untuk haiwan peliharaan. Mampu menyediakan nutrien penting untuk tulang rawan untuk menyembuhkan dan melambatkan kemerosotan sendi yang selamat dan tidak menyebabkan kesan sampingan yang serius.

Cecair kekuatan maksimum ini memberikan dos berkesan tertinggi untuk memastikan bioavailabiliti yang unggul. Datang dengan penyerapan yang lebih cepat ke dalam tubuh. Hanya suplemen sendi terbaik untuk haiwan peliharaan memberikan kelegaan kesakitan yang berkesan dan meningkatkan kesihatan sendi secara keseluruhan supaya haiwan kesayangan anda dapat bergerak dengan mudah.

 • Mengekalkan sendi yang sihat
 • Melegakan sakit sendi dan keradangan
 • Membina semula tulang rawan bersama
 • Meningkatkan fungsi dan keupayaan bersama
 • Melindungi sendi daripada kemerosotan atau penggunaan berlebihan
 • Sediakan pelinciran sendi yang lebih baik dan penyerapan kejutan

Bahan Aktif

 1. Celadrin® 200mg
 2. Glucosamine HCI 500mg
 3. Chondroitin Sulphate 200mg
 4. Asid Hyaluronik 20mg

Bahan-bahan Lain

  1. Air yang Disucikan
  2. Sorbitol
  3. Microcrystalline Cellulose
  4. Asid sitrik
  5. Gusi Xanthan
  6. Minyak Kastor Terhidrogenasi
  7. Sodium Citrate
  8. Methyl Hydroxybenzoate
  9. Sodium Benzoate
  10. Penambah Perisa
  11. Sucralose
  12. Propyl Hydroxybenzoate.

Sesuai untuk semua baka anjing dan kucing. Dos yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan:

Berat badan Dos Harian
Di bawah 10kg 5 ml
10 hingga 20kg 10 ml
20 hingga 30kg 15 ml
Melebihi 30kg 20 ml

Makanan tambahan ini boleh ditaburkan dan dicampur dengan makanan haiwan peliharaan pilihan.

Ikuti dos yang disyorkan selama sekurang-kurangnya 4 hingga 6 minggu. Sesetengah mungkin bertindak balas dalam tempoh masa yang lebih singkat. Anda akan melihat peningkatan secara beransur-ansur apabila haiwan kesayangan anda menjadi lebih selesa untuk melakukan aktiviti harian mereka seperti berjalan, berlari dan memanjat tangga. Setelah penambahbaikan telah diperhatikan, teruskan dengan dos yang disyorkan untuk penyelenggaraan jangka panjang sendi yang sihat dan untuk mengelakkan kemerosotan sendi selanjutnya akibat haus dan lusuh.

Produk ini mengandungi Glucosamine yang diperolehi daripada kerang.