Pelbagai Guna Biosilver

 • 99.99% Nano Perak tulen
 • Penyelesaian pelbagai guna untuk pelbagai keadaan
 • Sifat antimikrob spektrum yang luas, antiseptik dan anti-radang
 • Tidak menyengat, tidak alergenik dan tidak toksik kepada manusia dan haiwan
 • Keluarkan bau yang tidak menyenangkan
 • Selamat untuk kegunaan topikal dan oral
 • Saiz : 60ml / 250ml

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Best Cat Spary Biosilver Multi-Purpose Solution Nanotechnology ialah teknologi yang berkembang pesat untuk menghasilkan dan menggunakan nanopartikel yang mengukur dalam nanometer. Satu nanomaterial yang mempunyai kesan awal dalam penggunaan perubatan adalah perak nano.

Penyelesaian Pelbagai Guna BioSilver Semburan Kucing Terbaik

Label Penyelesaian Pelbagai Guna BioSilver adalah seperti spary kucing terbaik ialah formulasi semula jadi yang mengandungi nanopartikel perak yang dibuat oleh nanoteknologi unik yang menghasilkan nanopartikel perak daripada 99.99% perak tulen dalam air yang disucikan. Ia tidak menyengat dan tidak menjengkelkan apabila digunakan untuk membuka luka.

Ia adalah penyelesaian pelbagai guna semburan kucing terbaik yang sesuai untuk penyembuhan dan rawatan luka yang cepat. Termasuk luka, bisul (abses kulit), luka bakar, melecet, lepuh, gigitan, kerengsaan kulit dan luka selepas pembedahan. Sifat antimikrob spektrum yang luas juga berguna untuk rawatan bintik-bintik panas, kurap dan pelbagai jangkitan kulit. Ia berkesan untuk rawatan keadaan mulut dan tekak. Seperti ulser, gusi sakit, kerosakan gigi, jangkitan mulut dan keradangan.

Penyelesaian ini adalah semburan kucing terbaik kerana ia produk semula jadi yang mampu menghilangkan 90 hingga 100% bau busuk tanpa bahan kimia toksik. Proses ini mengubah ekologi mikrob yang mendasari kawasan yang dirawat kepada satu yang seimbang, sihat dan mengawal kemunculan semula bahan kimia berbahaya yang menyebabkan bau busuk. Ia mudah digunakan dan disimpan. Kebanyakan produk penyahbauan hanya menutup bau tanpa menjaga punca akarnya.

Membersihkan selepas haiwan peliharaan boleh menjadi tugas yang tidak kemas dan memakan masa. Tetapi dengan semburan pelbagai guna Biosilver, ia boleh menjadi mudah. Dengan haiwan peliharaan ini BioSilver, anda akan mempunyai kuasa untuk membersihkan selepas rakan berbulu anda dalam masa yang singkat sama sekali.

Cara terbaik untuk memastikan rumah anda Bersih dengan Best Cat Spary BioSilver

Cara terbaik untuk memastikan rumah anda bersih adalah dengan menggunakan semburan kucing terbaik BioSilver. Yang akan melakukan semua kerja untuk anda dengan mudah, terutamanya di Singapura. Item ini direka khusus untuk pemilik haiwan peliharaan dan dilengkapi dengan pelbagai faedah untuk membantu menjadikan hidup lebih mudah untuk anda. Sebagai contoh, sesetengah produk diperbuat daripada nanoteknologi yang tidak akan membahayakan haiwan anda atau meninggalkan sebarang sisa berbahaya. Selain itu, produk ini mesra alam sehingga selamat digunakan di sekitar rumah anda.

 • Membunuh bakteria, kulat dan virus;
 • Menghapuskan 650 jenis bakteria dan mikrob berbahaya; (cth. MRSA, E. coli, Staph. aureus)
 • Menggalakkan penyembuhan luka yang cepat dan pertumbuhan semula tisu;
 • Meningkatkan sistem imun dan kesejahteraan umum;
 • Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan dan bau mulut;
 • Melegakan alahan kulit, keradangan dan gigitan serangga;
 • Tidak toksik apabila ditelan;
 • Selamat digunakan di sekitar mulut, hidung dan mata;
 • Tiada kesan sampingan;
 • Bukan alergenik dan lembut kepada kulit sensitif;
 • Mudah digunakan tanpa pencairan atau pembilasan diperlukan;
 • Sesuai untuk semua baka anjing, kucing, burung dan haiwan kecil.

Bahan Aktif

 1. Nano Perak 30ppm

Sesuai untuk semua baka anjing, kucing dan haiwan kecil.

Untuk bintik-bintik panas, kerengsaan kulit dan gigitan serangga: Sembur terus ke kawasan yang terjejas 3 hingga 4 kali sehari selama 2 hari dan kemudian dua kali sehari selepas itu.

Untuk luka, luka bakar dan melecet: Sembur terus ke kawasan yang terjejas dua kali sehari.

Untuk penyembuhan luka: Bersihkan luka dengan air suam bersih untuk mengeluarkan serpihan dan kotoran sebelum digunakan. Sembur terus ke luka dua kali sehari. Rawat setiap hari mengikut keperluan. Sapukan pakaian kain kasa bersih jika perlu.

Untuk ulser mulut, gusi sakit, kerosakan gigi dan bau mulut: Sembur terus ke dalam mulut dua kali sehari.

Untuk dandanan dan pembersihan: Sembur terus ke kot rambut, badan dan kaki selepas mandi dan biarkan kering atau sapukan terus ke mata atau hidung untuk mengeluarkan exudates.

Untuk kawalan jangkitan dan sanitasi (contohnya mainan, mangkuk, tempat tidur): Sembur terus ke sangkar atau aksesori apabila diperlukan.

Basuh tangan dengan teliti selepas mengendalikan haiwan kesayangan anda.

Ia selamat digunakan dengan kerap dan akan membantu memperbaiki pelbagai masalah kulit dan memberikan perlindungan sepenuhnya terhadap jangkitan.

Untuk kegunaan haiwan sahaja.