Kalsium Rumpai Laut Semulajadi Natural Pet Ditambah Serbuk Probiotik

 • Formula 4-dalam-1 untuk tulang yang sihat, sistem imun yang lebih kuat dan sistem pencernaan yang lebih baik
 • Sumber bioavailabiliti tinggi Kalsium dari 100% asal vegetatif organik
 • 3 jenis probiotik yang dipatenkan
 • Flushe keluar bakteria jahat dan menggantikan seluruh badan dengan bakteria yang baik
 • Meningkatkan selera makan untuk pertumbuhan yang lebih baik
 • Saiz : 100g / 400g

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Kalsium terbaik untuk anjing Kalsium Rumpai Laut semulajadi berasal dari rumpai laut merah kecil semula jadi (Lithothamnion Calcareum) yang dituai di perairan Atlantik bebas pencemaran Ireland. Ia adalah 100% organik bukan tenusu, bukan haiwan, asal vegetatif marin. Kalsium terbaik untuk anjing ini adalah sumber Kalsium yang sangat baik mempunyai bioavailabiliti yang lebih baik berbanding dengan sumber bukan organik. Yang boleh diserap dengan mudah oleh badan untuk mengekalkan tahap normal. Tahap normal dari segi Kalsium dalam darah untuk menyokong pelbagai fungsi badan.

Gabungan sinergistik 3 bakteria berfaedah yang dipatenkan dari Jepun membantu mengekalkan sistem pencernaan yang sihat. Untuk menggalakkan penghadaman yang lebih baik dan memastikan penyerapan nutrien penting yang optimum daripada makanan.

Kalsium Terbaik untuk Anjing

Mereka mensintesis banyak bahan berguna seperti kumpulan Vitamin B dan Lactase yang membantu mencerna dan membantu penyerapan unsur pemakanan dalam makanan. Seperti Vitamin C, Kalsium, Besi, dan mineral lain. Mereka juga memecahkan kolesterol dan mengurangkan penyerapan kolesterol dalam usus. Inilah sebabnya mengapa kami melabelkannya sebagai kalsium terbaik untuk anjing.

Kalsium terbaik untuk anjing NP Natural Seaweed Kalsium gabungan simbiosis daripada 3 jenis bakteria berfaedah yang dipatenkan ini tumbuh kira-kira 20 kali lebih cepat daripada ketika mereka dikulturkan sahaja. Bakteria berfaedah ini menormalkan persekitaran usus dengan menghalang pertumbuhan bakteria berbahaya. Juga menggalakkan percambahan mikroflora badan seperti bakteria Bifido dan Lactobacillus. Mereka menghasilkan agen merangsang sistem imun untuk melindungi tubuh daripada bakteria berbahaya dan meningkatkan sistem imun semula jadi badan secara semulajadi.

Kalsium terbaik untuk bakteria berfaedah anjing ini juga melepaskan Asid Laktik. Dan Asid Butyric mengurangkan pH usus dan menindas pertumbuhan bakteria berbahaya. Asid lemak rantai pendek ini berfungsi sebagai sumber nutrien untuk sel-sel mukosa usus. Ia juga menyesuaikan kepekatan elektrolit air dan merangsang pergerakan usus saluran usus. Kesan ini akan membantu melegakan ketidakselesaan pencernaan seperti sembelit dan cirit-birit.

 • Meningkatkan selera makan untuk pertumbuhan yang lebih baik
 • Menggalakkan penghadaman yang lebih baik
 • Memastikan penyerapan nutrien penting yang optimum
 • Mengekalkan sistem pencernaan yang sihat
 • Meningkatkan sistem imun semula jadi badan

Bahan Aktif

 1. Kalsium Rumpai Laut Semulajadi 625mg
 2. Vitamin C 100mg
 3. Vitamin D 100I.U.
 4. Probiotik 300mg

Bahan-bahan Lain

 1. Perisa Sayuran
 2. Dextrose
 3. Inulin
 4. Isomalt
 5. Silikon Dioksida
 6. Magnesium Stearate

Sesuai untuk semua baka anjing, kucing dan haiwan kecil. Untuk memastikan faedah optimum, dos yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan.

Berat badan Dos Harian
Di bawah 5kg 1/2 sudu teh
5 hingga 10kg 1 sudu teh
10 hingga 20kg 2 sudu teh
Melebihi 20kg 3 sudu teh

Ia boleh dicampur atau ditaburkan di atas makanan kegemaran haiwan kesayangan anda. Untuk makanan kering, taburkan dengan sedikit air. Ia juga boleh dicampur dengan air, jus atau susu. Jangan campurkan dengan makanan panas, air panas atau susu suam.

Adalah selamat untuk memberikan suplemen ini secara jangka panjang untuk menyediakan anjing atau kucing anda dengan jumlah Kalsium yang mencukupi yang mereka perlukan untuk perkembangan dan penyelenggaraan tulang.

Makanan tambahan ini boleh membantu mengurangkan kesan koyakan, menghilangkan ‘poo’ berbau dan menghentikan haiwan peliharaan daripada makan ‘poo’.