Suplemen Kulit & Kot Tablet Natural Pet

 • 27 vitamin dan mineral penting
 • Tinggi dalam Biotin untuk pertumbuhan bulu dan kot tebal
 • Tinggi zink untuk kulit yang sihat dan anti-penuaan
 • Vitamin E membantu mengekalkan kulit kelihatan lebih muda dan menggalakkan penyembuhan
 • Kandungan Asid Amino Tinggi untuk pembentukan kolagen dan pembaikan kulit
 • Asid lemak Omega 3 untuk perlindungan kulit
 • Saiz : 60 Tablet / 240 Tablet

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Suplemen anjing ini untuk formula alahan kulit mengandungi nutrien pengayaan kulit yang diperlukan untuk menggalakkan dan mengekalkan kulit yang lebih sihat dan bulu yang lebih kuat. Oleh itu, anjing dan kucing anda akan mempunyai kurang menggaru dan menumpahkan, memberikan mereka kot yang lebih penuh, lembut dan berkilat.

Formula uniknya memastikan anjing dan kucing anda mendapat semua vitamin penting terutamanya suplemen anjing untuk kulit. Juga mineral, asid amino, asid lemak penting dan probiotik untuk mengoptimumkan pertumbuhan bulu dan meningkatkan kesihatan mereka.

Biotin adalah penting untuk sintesis kolagen dan mempunyai peranan penting dalam mengekalkan kulit yang sihat, kot berkilat, dan kuku yang lebih kuat. Pengambilan harian Biotin akan membantu memperbaiki keadaan kulit. Yang penting menghalang kulit kering dan pertumbuhan bulu yang lemah. Ia membantu dalam pecahan karbohidrat, asid lemak dan protein untuk melepaskan tenaga.

Suplemen anjing NP untuk alahan kulit mengandungi Zink. Dan jika pengambilan zink secara tetap diperlukan untuk penyelenggaraan dan peningkatan kualiti kulit. Juga bulu dan kuku dan untuk memastikan mereka dalam keadaan terbaik. Kekurangan mineral penting ini boleh menyebabkan keguguran rambut, kulit bersisik dan kerak. Perkembangan lesi kulit yang terdedah kepada masalah kulit dan jangkitan. Ia juga diperlukan oleh sel dan enzim dalam badan yang membantu merangsang penyembuhan luka dan meningkatkan sistem imun badan.

Suplemen Anjing untuk Alahan Kulit

Tambahan pula, Vitamin E dalam suplemen anjing kita untuk alahan kulit adalah antioksidan yang kuat, dengan itu melindungi pelbagai hormon dan sel daripada pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas dan bahan pencemar yang boleh menyebabkan kerosakan. Ia membantu mengekalkan kulit kelihatan lebih muda, menggalakkan penyembuhan dan melambatkan proses penuaan. Ia memainkan peranan dalam pembentukan membran sel dan meningkatkan daya tahan badan.

Asid lemak penting tidak boleh dihasilkan dari badan dan dari makanan atau makanan tambahan. Asid lemak penting boleh membantu mengubah kulit kering dan kot kusam menjadi kulit yang sihat dan kot berseri. Mereka membawa kelembutan dan penampilan muda pada kulit. Dengan kehadiran asid lemak penting. Ketidakseimbangan dalam pengeluaran hormon keradangan pada kulit boleh menjadi lebih baik.

Juga, adalah selamat untuk memberikan suplemen anjing ini untuk alahan kulit secara jangka panjang untuk memastikan haiwan kesayangan anda. Dengan kata lain, mereka boleh mendapatkan nutrien penting yang mereka perlukan untuk meningkatkan kesihatan mereka dan mengekalkan kulit yang sihat serta kot yang lebih penuh dan berkilau.

 • Mengekalkan sendi yang sihat
 • Melegakan sakit sendi dan keradangan
 • Membina semula tulang rawan bersama
 • Meningkatkan fungsi dan keupayaan bersama
 • Melindungi sendi daripada kemerosotan atau penggunaan berlebihan
 • Sediakan pelinciran sendi yang lebih baik dan penyerapan kejutan

Bahan Aktif

 1. Celadrin® 200mg
 2. Glucosamine HCI 500mg
 3. Chondroitin Sulphate 200mg
 4. Asid Hyaluronik 20mg

Bahan-bahan Lain

 1. Isomalt
 2. Perisa Sayuran
 3. Magnesium Aluminium Silikat
 4. Copovidone
 5. Penambah Perisa
 6. Microcrystalline Cellulose
 7. Crospovidone
 8. Croscarmellose Sodium
 9. Magnesium Stearate

Sesuai untuk semua baka anjing dan kucing. Dos yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan

Berat badan Dos Harian
Di bawah 10kg 1 tablet
10 hingga 20kg 2 tablet
20 hingga 30kg 3 tablet
Melebihi 30kg 4 tablet

Makanan tambahan ini boleh dihancurkan dan kemudian dicampur dengan makanan haiwan peliharaan pilihan.

Ikuti dos yang disyorkan selama sekurang-kurangnya 4 hingga 6 minggu. Sesetengah mungkin bertindak balas dalam tempoh masa yang lebih singkat. Anda akan melihat peningkatan secara beransur-ansur apabila haiwan kesayangan anda menjadi lebih selesa untuk melakukan aktiviti harian mereka seperti berjalan, berlari dan memanjat tangga. Setelah penambahbaikan telah diperhatikan, teruskan dengan dos yang disyorkan untuk penyelenggaraan jangka panjang sendi yang sihat dan untuk mengelakkan kemerosotan sendi selanjutnya akibat haus dan lusuh.