Natural Pet Kulit& Serbuk Suplemen Kot

 • 27 vitamin dan mineral penting
 • Tinggi dalam Biotin untuk pertumbuhan bulu dan kot tebal
 • Tinggi zink untuk kulit yang sihat dan anti-penuaan
 • Vitamin E membantu mengekalkan kulit kelihatan lebih muda dan menggalakkan penyembuhan
 • Kandungan Asid Amino Tinggi untuk pembentukan kolagen dan pembaikan kulit
 • Asid lemak Omega 3 untuk perlindungan kulit
 • Saiz : 3g x 30 Sachet / 400g Serbuk

Makanan tambahan haiwan peliharaan premium ini boleh didapati di Singapura

Formula suplemen kot anjing terbaik mengandungi nutrien pengayaan kulit yang diperlukan untuk menggalakkan dan mengekalkan kulit yang lebih sihat dan bulu yang lebih kuat. Oleh itu, anjing dan kucing anda akan mempunyai kurang menggaru dan menumpahkan, memberikan mereka kot yang lebih penuh, lembut dan berkilat.

Formula suplemen kot anjingnya yang unik memastikan anjing dan kucing anda mendapat semua vitamin penting. Juga termasuk mineral, asid amino, asid lemak penting dan probiotik untuk mengoptimumkan pertumbuhan bulu dan meningkatkan kesihatan mereka.

Biotin adalah penting untuk sintesis kolagen dan mempunyai peranan penting. Mengapa? Mereka mengekalkan kulit yang sihat, kot berkilat dan kuku yang lebih kuat. Pengambilan Harian Biotin akan membantu memperbaiki keadaan kulit terutamanya suplemen kot anjing kami boleh menghalang kulit kering dan pertumbuhan bulu yang lemah. Ia membantu dalam pecahan karbohidrat, asid lemak dan protein untuk melepaskan tenaga.

Pengambilan Zink secara berkala diperlukan untuk penyelenggaraan dan peningkatan kualiti kulit, bulu dan kuku dan untuk memastikan mereka berada dalam keadaan terbaik. Kekurangan mineral penting ini boleh menyebabkan keguguran rambut. Juga kulit bersisik dan kerak dan perkembangan lesi kulit yang terdedah kepada masalah kulit dan jangkitan. Ia juga diperlukan oleh sel dan enzim dalam badan yang membantu merangsang. Juga menyembuhkan luka dan menguatkan sistem imun badan.

Suplemen Kot Anjing Terbaik

Vitamin E adalah antioksidan yang kuat, dengan itu melindungi pelbagai hormon dan sel daripada pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas dan bahan pencemar yang boleh menyebabkan kerosakan. Ia membantu mengekalkan kulit kelihatan lebih muda, menggalakkan penyembuhan dan melambatkan proses penuaan. Ia memainkan peranan dalam pembentukan membran sel dan meningkatkan daya tahan badan.

Suplemen kot anjing NP kami mengandungi asid lemak penting. Yang tidak boleh dijana dari badan dan mendapatkan dari makanan atau makanan tambahan. Asid lemak penting boleh membantu mengubah kulit kering dan kot kusam menjadi kulit yang sihat dan kot berseri. Mereka membawa kelembutan dan penampilan muda pada kulit. Dengan kehadiran asid lemak penting. Ketidakseimbangan dalam pengeluaran hormon keradangan pada kulit boleh menjadi berkualiti.

Adalah selamat untuk memberikan suplemen ini secara jangka panjang untuk memastikan haiwan kesayangan anda mendapat nutrien penting yang mereka perlukan untuk meningkatkan kesihatan mereka dan mengekalkan kulit yang sihat serta kot yang lebih penuh dan berkilau.

 • Menggalakkan kulit berkilat dan kot yang lebih kuat
 • Optimumkan pertumbuhan bulu
 • Pastikan kulit kelihatan lebih muda dan menggalakkan penyembuhan
 • Menggalakkan pembentukan kolagen dan pembaikan kulit
 • Lindungi kulit daripada pengoksidaan dan perlahankan penuaan

Bahan Aktif

 1. Vitamin 95.5mg
 2. Mineral semulajadi 550mg
 3. Asid Amino 1300mg
 4. Asid Lemak Penting 125mg
 5. Probiotik 100mg

Bahan-bahan Lain

  1. Dextrose
  2. Perisa Sayuran
  3. Isomalt
  4. Inulin
  5. Magnesium Stearate

Sesuai untuk semua baka anjing, kucing dan haiwan kecil. Untuk memastikan faedah yang optimum, dos harian yang disyorkan di bawah dikira berdasarkan berat badan.

Berat badan Sachet Serbuk
Di bawah 5kg 1/3 sachet 1/2 sudu teh
5 hingga 10kg 1/2 sachet 1 sudu teh
10 hingga 20kg 1 sachet 2 sudu teh
Melebihi 20kg 2 sachet 4 sudu teh

Makanan tambahan ini boleh dicampur atau ditaburkan di atas makanan. Untuk makanan kering, taburkan dengan sedikit air. Ia juga boleh dicampur dengan air, jus atau susu. Jangan campurkan dengan makanan panas, air panas atau susu suam.

Mulakan dos harian yang disyorkan di atas dan teruskan selama sekurang-kurangnya 3 minggu sebelum anda melihat sebarang peningkatan. Adalah penting untuk terus memberikan suplemen ini supaya anda akan melihat hasil penuh dalam 4 hingga 6 minggu.