Mengenai Natural Pet

Mengenai suplemen Natural Pet singapore

Mengenai NP

Natural Pet® Singapura

Natural Pet® dihasilkan di kilang Amalan Pengilangan Baik (GMP) berlesen. Kilang ini juga telah mencapai standard GMP Skim Kerjasama Pemeriksaan Farmaseutikal (PIC/S) semasa. Syarikat ini telah berdagang dan mengeluarkan farmaseutikal, suplemen kesihatan dan penyediaan herba selama 52 tahun yang lalu.

Suplemen haiwan peliharaan Aquamin oleh Natural Pet Singapore

Natural Pet® di seluruh dunia

Kami memutuskan untuk menceburkan diri dalam suplemen kesihatan haiwan 17 tahun yang lalu dan kami tidak pernah melihat ke belakang sejak itu. Kami bangga dengan kejayaan NATURAL PET® dan jenama ini telah berkembang ke banyak negara. Permintaan untuk produk kami telah menggalakkan dan juga melebihi jangkaan kami kerana kualiti dan keberkesanan.

Produk PET® SEMULAJADI adalah selamat, berkesan, dan dipercayai oleh banyak pemilik Natural Pet® dan telah sangat disyorkan oleh banyak doktor haiwan terkemuka, penyedia penjagaan haiwan peliharaan, dan penternak.

Kami berbangga dengan kejayaan NATURAL PET® di rantau ini dan jenama ini juga telah berkembang ke banyak negara Asia. Permintaan untuk produk kami di pasaran sedia ada semakin meningkat kerana kualiti dan keberkesanan produk kami. Satu-satunya tujuan Natural Pet® adalah untuk membantu haiwan itu mendapatkan kehidupan yang lebih sihat dan gaya hidup yang bahagia.

Bahan-bahan yang terbukti secara klinikal

Kesedapan yang dipertingkatkan

Formulasi unik

Selamat dan berkesan

Kualiti terjamin

Kepuasan pelanggan

Bahan-bahan dari jenama asli dan terkenal

100% bahan farmaseutikal dan gred manusia

Bahan-bahan yang diimport terutamanya dari Jepun, Eropah dan Amerika Syarikat

Berbaloi dengan harga yang berpatutan

KOMITMEN Natural Pet®

GMP Standard

Pengeluaran farmaseutikal, produk pelengkap dan suplemen Natural Pet® dihasilkan di kemudahan yang lengkap dan mematuhi keperluan GMP mengikut Skim Kerjasama Pemeriksaan Farmaseutikal (PIC / S) Panduan GMP semasa – standard Eropah.

Jaminan Kualiti

Barisan pengeluaran dipantau dengan ketat dan diperiksa dari awal hingga akhir untuk memastikan bahawa semua proses memenuhi keperluan kawalan kualiti dalaman dan semua produk mematuhi spesifikasi produk.

Pembangunan Produk

Kami sangat percaya bahawa Natural Pet® mesti terus membangunkan produk yang lebih baik dan inovatif yang boleh menggalakkan kehidupan yang sihat, bahagia dan lebih lama. Penggerak ini penting bagi kami untuk mengekalkan kejayaan kami dan terus mengembangkan perniagaan kami.

Jualan dan Pengedaran

Kami sentiasa mengekalkan komitmen kami untuk mengenal pasti keperluan pelanggan kami dan sentiasa menumpukan usaha dan sumber kami untuk mewujudkan kepuasan pelanggan. Banyak hubungan kami dengan pengedar, peruncit dan pengguna kami dibina atas kepercayaan bersama dan secara sulit.  Natural Pet® kini boleh didapati di banyak negara dan ia berkembang ke Korea, Taiwan dan Thailand.

NILAI

NILAI Sejak Natural Pet® ditubuhkan, kami sentiasa berpegang kepada EMPAT NILAI TERAS yang kami percaya telah membantu menerajui kejayaan kami. Mereka adalah Kualiti, Inovasi, Kebolehpercayaan, dan perkhidmatan. Dengan mengamalkan nilai-nilai teras ini, kami memperoleh KEPUASAN dan KEYAKINAN pelanggan kami terhadap produk Natural Pet®

Sejarah Natural Pet

Natural Pet®  pertama kali dilancarkan di Singapura dan Malaysia pada tahun 1999 untuk menyediakan produk berkualiti tinggi dan berkesan untuk haiwan peliharaan.

1964 –  Ditubuhkan sebagai pemborong produk di kaunter (OTC)

1987 –  Dikembangkan dalam pembuatan produk kami sendiri dan pada masa yang sama mendapat status GMP

1996 –  Dipindahkan ke kilang GMP baru kerana peningkatan jumlah

1999 –  Memperkenalkan  Tablet Ekstrak Deodoran CendawanNATURAL PET® SEMULAJADI (produk pertama kami) ke Singapura dan Malaysia

2005 –  Pindah ke kilang GMP yang baru dibina yang mematuhi Standard PIC / S

2006 –  Dipamerkan dalam pertunjukan Natural Pet® di Hong Kong dan Guangzhou, China

2007 –  Dipamerkan dalam pertunjukan Natural Pet® di Hong Kong dan Beijing, China

2010 –  Dipamerkan di Ekspo Haiwan Peliharaan Global, Orlando, Amerika Syarikat pada bulan Mac dan Interzoo, Nuremberg, Jerman pada bulan Mei

2012 –   Melancarkan produk syampu kering baru untuk anjing, kucing dan haiwan kecil

2012 –   Melancarkan Natural Pet® Silvergiene Multi-Purpose Solution yang baru dan inovatif  ke dalam pasaran dengan tindak balas positif

2015 –   Produk probiotik baru Natural Pet® diperkenalkan ke pasaran
Dipamerkan di seminar Persatuan Veterinar Singapura (SVA) (Singapura) pada bulan November Dipamerkan di Pameran Haiwan Peliharaan Antarabangsa China (TEC) ke-19 (Shanghai) pada bulan November

2016 –   Penaja utama Persidangan Masterclass Sains dan Aplikasi Terapi Pemulihan Haiwan (Singapura) pada bulan Mac