Petua berguna

Kepentingan Penjagaan Imun

Kepentingan Penjagaan Imun

Sistem imun adalah cara haiwan peliharaan untuk mempertahankan dan mencegah daripada bakteria, virus, dan parasit. Itulah sebabnya penting untuk memastikan mekanisme ini kuat dan berfungsi dengan baik. Mempunyai diet yang baik dan berkhasiat tidak akan sentiasa mencukupi.

Oleh itu, berikut adalah beberapa makanan tambahan yang akan membantu mengekalkan sistem imun yang lebih sihat dan kuat untuk furkids anda!

01. Tablet Papaya Enzim Plus Haiwan Kecil yang boleh membantu dalam proses pencernaan dan meningkatkan penyerapan nutrien.

02. Tablet Vitamin C Acerola Semulajadi Haiwan Kecil yang membantu meningkatkan sistem imun badan dan mempercepatkan pemulihan.

03. Kalsium Rumpai Laut Semulajadi Plus Serbuk Probiotik mempunyai formula 4-dalam-1 untuk tulang yang sihat, sistem imun yang lebih kuat dan sistem pencernaan yang lebih baik.

04. Bio-3 Pre & Pro Powder meningkatkan sistem semula jadi badan, memulihkan dan mengekalkan sistem pencernaan yang sihat.

05. Selain itu, kami mempunyai Serbuk Bio-3 Pre & Pro (Flavour Free) yang paling sesuai dan disukai oleh kucing.

Untuk maklumat lanjut produk, sila klik pautan dalam bio. Semua 5 produk ini boleh didapati di semua kedai / kedai haiwan peliharaan terkemuka dan platform membeli-belah dalam talian.

Suplemen haiwan peliharaan Immune Care Natural Pet Singapore

event-line Peristiwa Terkini

Sertai acara terbaru kami untuk membuat anda dan anak bulu anda kekal gembira dan aktif.

Pengesan Stor

Cari produk NP di banyak kedai haiwan peliharaan terkemuka di Singapura berhampiran anda.

Universiti NP

Ketahui pengetahuan yang betul dari NP untuk memastikan anak bulu anda sihat dan gembira.