Bagaimana untuk mempunyai kulit & kot yang sempurna?

Adakah anda tahu bahawa kulit dan bulu haiwan peliharaan kita secara langsung dikaitkan dengan kesihatan pencernaan & imun mereka?

Penghadaman yang kuat dan pemakanan yang mencukupi memberi mereka kot yang lembut dan berkilat. Sebaliknya, pencernaan yang lemah dan kekurangan nutrien membawa kepada bulu yang kusam dan tidak bermaya.

Apabila jangkitan berlaku disebabkan oleh virus, bakteria, dan badan asing yang lain, haiwan peliharaan tua biasanya mengalami kekurangan pemakanan, itulah sebabnya badan mereka lambat bertindak balas dan melawan.

Pada haiwan peliharaan yang lebih muda, pencernaan yang baik dan pemakanan yang mencukupi menyokong bukan sahaja kot dan kulit berkilat, tetapi juga perkembangan yang lebih baik dan sihat melalui dewasa.

Menambah haiwan kesayangan anda dengan vitamin (Vitamin A), mineral (Zink), asid amino, dan makanan tambahan seperti pra dan probiotik boleh meningkatkan daya tahan kulit terhadap jangkitan, serta meningkatkan penampilannya.

Sesuai untuk semua baka anjing, kucing dan haiwan kecil. Makanan tambahan ini boleh dicampur atau ditaburkan di atas makanan. Untuk makanan kering, taburkan dengan sedikit air. Ia juga boleh dicampur dengan air, jus atau susu. Jangan campurkan dengan makanan panas, air panas atau susu suam.

Mulakan dos harian yang disyorkan di atas dan teruskan selama sekurang-kurangnya 3 minggu sebelum anda melihat sebarang peningkatan. Adalah penting untuk terus memberikan suplemen ini supaya anda akan melihat hasil penuh dalam 4 hingga 6 minggu.

Produk yang disebutkan boleh didapati di semua kedai haiwan peliharaan terkemuka, kedai dan platform membeli-belah dalam talian.

Cara mempunyai kulit yang sempurna dan kot Natural Pet Supplements Singapore 1
Cara mempunyai kulit yang sempurna dan kot Natural Pet Supplements Singapore

Haiwan peliharaan semulajadi Ujian Pengetahuan

Uji untuk mengetahui sama ada anda pintar sebagai Haiwan Peliharaan Semulajadi!

/5
0
Natural Pet Singapore University

Purrfect Skin - Natural Pet

Helps you to get your furs kid more healthy and happy.

1 / 5

In younger pets, a ________________ support not only a shiny coat and skin, but also better, healthier development through adulthood.

2 / 5

When infection occurs caused by viruses, bacteria, and other foreign bodies, elderly pets usually suffer from nutritional deficiencies, which is why their bodies are slow to react and fight back. True or false?

3 / 5

Strong digestion and adequate nutrition give them a ____________.

4 / 5

Do you know that the skin and coat of our pets are directly associated with their ___________________ ?

5 / 5

Supplementing your pet with _________________ and supplements such as pre and probiotics can increase the skin's resistance to infections, as well as enhance its appearance. Select multiple answers if necessary.

Your score is

0%

event-line Peristiwa Terkini

Sertai acara terbaru kami untuk membuat anda dan anak bulu anda kekal gembira dan aktif.

Pengesan Stor

Cari produk NP di banyak kedai haiwan peliharaan terkemuka di Singapura berhampiran anda.

Universiti NP

Ketahui pengetahuan yang betul dari NP untuk memastikan anak bulu anda sihat dan gembira.