Hai! kami ialah

Natural Pet

Makanan Tambahan Premium Haiwan Peliharaan Asli – penyelesaian optimum untuk mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan keseluruhan haiwan kesayangan anda. Makanan tambahan kami direka menggunakan bahan semulajadi berkualiti tinggi untuk menyediakan haiwan kesayangan anda dengan nutrien penting yang mereka perlukan untuk berkembang maju.

JENAMA KAMI

Natural Pet  Binatang Semulajadi Jenama Premium Pet Supplement

Jenama makanan tambahan haiwan peliharaan NATURAL PET® dikilangkan di kilang berlesen (GMP)..

SEJARAH

Suplemen Haiwan Peliharaan Premium Asli

NATURAL PET® pertama kali dilancarkan di Singapura dan Malaysia pada tahun 1999 untuk memberikan kualiti yang tinggi..

TESTIMONI

Testimoni-Suplemen-Binatang-Asli-Singapura

Kami telah menggunakan NATURAL PET® produk sejak 10 tahun lalu dan yakin menggunakan..

KOMITMEN Kami

Kami membawakan makanan tambahan haiwan kesayangan yang terbaik untuk haiwan kesayangan

Ramuan Natural Pet ialah diimport terutamanya dari Jepun, Eropah dan Amerika Syarikat. Terdapat pelbagai jenis suplemen untuk haiwan peliharaan di Singapura tetapi kami hanya menghasilkannya dengan bahan-bahan yang terbukti secara klinikal. Ada yang direka untuk membantu dengan sakit sendi, yang lain untuk membantu penghadaman, dan sesetengahnya untuk membantu masalah kulit.

Semakan pelanggan tentang makanan tambahan haiwan kesayangan kami

“Saya sangat berpuas hati dengan Suplemen Haiwan Peliharaan Asli. Pudel mainan angkat saya telah mengambil..”

Cik Serina Ho

kami janji kepada anak-anak bulu
Selamat dan berkesan
Kesedapan yang dipertingkatkan
Formulasi unik
Jimat Duit dan Nilai
 Suplemen Binatang Asli Singapura Natural Pet Terbaik

Pengalaman 56 Tahun

NATURAL PET® suplemen haiwan peliharaan dikilangkan di kilang Amalan Pengilangan Baik (GMP) berlesen. Syarikat itu telah berdagang dan mengeluarkan farmaseutikal, suplemen kesihatan dan penyediaan herba selama 56 tahun yang lalu.

GMP

Standard

Kualiti

Jaminan

produk

Pembangunan

Jualan

Pengedar Singapure

Betul-betul faham produk NP? Uji di sini!

/5
0

Pengetahuan Produk Natural Pet

Pilih makanan tambahan haiwan kesayangan yang sesuai untuk anak bulu anda.

1 / 5

Jika anak bulu anda (anjing) lebih tua dan memerlukan peningkatan penyerapan kalsium, produk NP manakah yang patut anda pilih untuk mereka?

2 / 5

Jika anjing anda perlu meningkatkan mobiliti sendi dan memulihkan fleksibiliti, produk NP manakah yang patut anda pilih?

3 / 5

Jika mainan, mangkuk dan peralatan tempat tidur anak bulu anda perlu melakukan kawalan jangkitan dan sanitasi harian pastikan ia bersih, produk NP yang manakah perlu anda pilih?

4 / 5

Jika anak bulu anda perlu mengoptimumkan pertumbuhan bulu atau mendapatkan kulit berkilat dan bulu yang lebih kuat, produk manakah yang patut anda pilih untuk mereka?

5 / 5

Jika kucing anda perlu mempunyai sistem penghadaman yang lebih baik kerana intoleransi makanan dan tekanan, produk NP manakah yang patut anda pilih untuk mereka?

Your score is

0%

Terbaik - Haiwan Peliharaan-Tambahan-Singapura Natural Pet

Berkesan dan Mudah

Tambahan pula, adakah anda tahu bahawa produk haiwan peliharaan semulajadi boleh membantu menyembuhkan masalah kesihatan yang mudah hingga sederhana untuk haiwan kesayangan anda? Suplemen haiwan peliharaan semulajadi adalah cara yang berkesan dan mudah untuk mendapatkan nutrien yang diperlukan oleh anak bulu anda. Mereka tidak dimaksudkan untuk menggantikan diet anda, tetapi ia boleh membantu mengisi jurang dalam diet anda.

Faedah suplemen haiwan peliharaan bergantung pada jenis suplemen yang diambil oleh anak bulu anda. Sebagai contoh, produk penjagaan imun haiwan peliharaan semulajadi boleh digunakan untuk meningkatkan sistem imun anda, meningkatkan kejelasan mental, atau membantu penurunan berat badan.

Makanan Tambahan-dalam-Vivo-City-Singapura-Natural-Pet-2022

Kualiti Premium

produk makanan tambahan haiwan yang dibuat oleh NP menjanjikan manfaat kesihatan yang berharga untuk haiwan kesayangan itu, walaupun boleh didapati pada kos yang berpatutan, yang penting hanya datang dengan “kualiti premium”.

Bagi pencinta haiwan kesayangan yang menggunakan suplemen haiwan kesayangan NP kami, kami kerap mengesyorkan mereka untuk memilih suplemen yang sesuai untuk memastikan anak bulu mereka hidup sihat di Singapura. Sebagai contoh, memandangkan bakteria boleh bersembunyi dan mungkin masih mempunyai virus di mana-mana, kami akan mengesyorkan mereka menggunakan Silvergiene serbaguna NP kami.

Juga, ambil perhatian-sebelum menggunakan sebarang produk NP atau suplemen haiwan peliharaan di sini pada haiwan kesayangan anda pastikan anda menyemak label kami kerana setiap produk disertakan dengan nombor kelompok tertentu.

Premium - Pet-Supplement - di -Singapura

Ramuan Unik

Kami hanya akan menggunakan gred manusia dengan bahan-bahan unik. Sebagai contoh, aquamin adalah salah satu kalsium organik yang digunakan secara meluas untuk mengurangkan kekakuan dan kesakitan pada sendi. Aquamin dianggap sebagai bahan tambahan gred premium untuk memberi makan kepada anak-anak bulu cantik anda kerana ia diekstrak daripada rumpai laut di perairan sejuk di sekitar Iceland. Ia harus dihancurkan, dicampur, atau ditaburkan pada makanan harian kegemaran mereka. Ia tidak boleh dicampur dalam air panas atau susu.

Ramuan Aquamin ini terdapat dalam produk kami seperti Kalsium Rumpai Laut Asli serta Serbuk Probiotik. Makanan tambahan haiwan peliharaan NP ini didatangkan dengan 72 vitamin dan mineral lain, di samping itu, magnesium mempunyai kesan anti-radang yang membantu mengurangkan kekejangan dan kesakitan pada sendi untuk haiwan peliharaan yang mengalami osteoarthritis dan keadaan sendi yang lain. Ia juga boleh mempunyai kesan perlindungan pada hati.

Natural Pet Bio 3 Pre Makanan Tambahan Singapura 2022

Vitamin dan Pemakanan

Setiap kali anda memikirkan haiwan kesayangan anda, adakah anda bayangkan berjalan masuk ke dalam bilik dan perasan mereka duduk dengan kemas di atas rantai? Adakah anda faham betapa pentingnya vitamin dan pemakanan untuk setiap haiwan peliharaan yang gembira yang memerlukan tenaga untuk terus hidup? Jika tidak, maka sudah tiba masanya untuk mendidik diri anda sebagai pemilik haiwan peliharaan.

Terdapat banyak suplemen haiwan peliharaan yang terdapat di pasaran, tetapi yang manakah boleh membantu dengan pelbagai jenis keperluan haiwan kesayangan anda? Bahan-bahan yang paling biasa dalam makanan tambahan haiwan termasuk vitamin, mineral, dan antioksidan, tetapi jika gred ramuan lebih rendah, bukan cara yang unik untuk tidak berkesan, ini adalah fakta suplemen, terutamanya untuk haiwan kesayangan. Pasukan R&D NP kami hanya suka memilih bahan yang unik dan berkesan, contohnya, serbuk pra & pro bio-3 (Bebas Perisa) cara pencernaan berfungsi terutamanya untuk kucing, dan sesetengah haiwan tidak menyukai perisa.

Makanan Tambahan Haiwan Penghadaman Terbaik di Singapura

Pengilang Makanan Tambahan Haiwan Peliharaan

Kami adalah pengilang juga pengedar supaya kami boleh mendengar maklum balas dari haiwan peliharaan dan pemilik untuk membuat perubahan yang diperlukan.

Inilah sebabnya mengapa kami mendapat banyak ulasan yang baik tentang makanan tambahan haiwan kesayangan kami “ Saya sangat gembira dengan Suplemen Binatang Semulajadi. Pudel mainan angkat saya telah mengambil probiotik dan kulit & kot selama 5 tahun yang lalu ia telah membantunya . Dia mula mengalami masalah sendi 1.5 tahun lalu. Kami memutuskan untuk membenarkan dia mencuba suplemen penjagaan sendi lanjutan. Dalam masa 2 hingga 3 minggu dia menunjukkan kemajuan yang baik. Terima kasih haiwan peliharaan semulajadi untuk suplemen yang hebat ini.

Hari ini haiwan peliharaan sangat disayangi dan orang dalam keluarga, seperti kanak-kanak. Orang ramai biasanya membeli makanan haiwan kesayangan dan makanan tambahan haiwan kesayangan adalah satu kemestian dengan wang yang mereka simpan untuk membeli makanan untuk haiwan kesayangan mereka, kerana mereka mahukan mereka sihat dan gembira bukannya hanya gembira tetapi tidak sihat.

Vitamin-Haiwan-Semulajadi-untuk-Haiwan-Singapura-2022

Gaya Hidup Sihat dengan Makanan Tambahan NP Pet

Sebagai sebahagian daripada gaya hidup sihat, haiwan peliharaan boleh menikmati kemasukan makanan tambahan tertentu untuk membantu menjadikan hidup mereka bahagia dan selesa. Sebagai contoh, mereka yang mengalami kesihatan sendi dan keupayaan fungsi mungkin mendapat manfaat daripada suplemen dengan formula penjagaan sendi lanjutan kami, suplemen haiwan kesayangan ini datang dengan bukan sahaja satu vitamin tetapi formula sinergi 4-dalam-1 untuk perlindungan sendi optimum terhadap haus dan lusuh, melegakan sakit sendi dan keradangan, banyak lagi.

Ucapan tentang pengasas NP kami – Setiap haiwan peliharaan mengalami pelbagai kesakitan dan kesakitan. Apabila haiwan kesayangan anda mencapai umur matang, ia boleh menumbuhkan sedikit arthritis pada kedua-dua sendinya. Nasib baik, kami di sini untuk membantu anda dengan menggunakan produk NP kami, setiap ramuan unik adalah ubat semulajadi yang sangat baik untuk semua haiwan peliharaan yang mengalami setiap keadaan.

Vitamin-haiwan-kesayangan-Singapura-Natural-Pet-2022

Suplemen Haiwan Keberkesanan

Persamaan, makanan tambahan NP Pet adalah terutamanya untuk memenuhi satu atau lebih daripada keperluan terpenting anjing, kucing dan haiwan pendamping yang lain. Produk NP berbeza dari segi bentuk dan manfaat kesihatan untuk anak-anak bulu anda, termasuk penjagaan kulit, penjagaan imun, penjagaan sendi, penjagaan detoks, penjagaan penghadaman, penjagaan tulang, dll. Pencinta haiwan di mana-mana menggunakan pelbagai jenis makanan tambahan haiwan untuk memberikan haiwan kesayangan mereka yang terbaik mungkin, siri suplemen NP kami merangkumi segala-galanya daripada vitamin hingga mineral yang dicampur dalam makanan harian mereka. Produk NP menawarkan naratif semua kajian yang diterbitkan tentang keselamatan, keberkesanan dan hasil yang terbukti.

Suplemen Binatang Popular Kami

#1 Makanan Tambahan Haiwan Peliharaan di Singapura

Produk NATURAL PET® boleh didapati di lebih 150 kedai termasuk semua kedai/kedai haiwan peliharaan terkemuka di sekitar Singapura.

Peristiwa Terkini

  • Semulajadi Rumpai Laut Kalsium Plus Vitamin C & D Tablet: Asas 3-dalam-1 Vitamin sesuai untuk mana-mana furkids…
    Semulajadi Rumpai Laut Kalsium Plus Vitamin C & D Tablet: Asas 3-dalam-1 Vitamin sesuai untuk mana-mana furkids…
  • Tonton Atlet Para Ang Chee Hiong & Nehal Gupta
    Tonton Atlet Para Ang Chee Hiong & Nehal Gupta
  • Katakan hai kepada rakan baru saya (Sammy) di Interzoo 2022
    Katakan hai kepada rakan baru saya (Sammy) di Interzoo 2022